sâmbătă, 8 septembrie 2012

FATIMA BOSSE-MAS QUE UNA MUJER


He aqui un nuevo ensayo en español! De golpe... Fatima Bosse!
Fatima Bosse es una chica que vive en un mundo idealista! Ah ustedes, o vosotros queridos españoles, escuchemes por favor! Conocen ustedes que significa una mujer dominicana? Ah, son las mas maravillosas de este mundo!!Pero cuidado!
Fatima es un mundo de inteligencia que si habia nacido en un pais desarollado, hoy dia era una gran politica o politico....Es ella una fuente de pensamientos librs ,originales y valiosas! Pues ustedes creen que yo pierdo el tiempo escribir disparate... ?Jamas! Fatima Bosse es un fenomeno! Te equivocas carajo...me dice la gente comun! Ay, que odio le tengo a esos miserables inventadores de envidia! Pero lo que no entiendo a esa carajita simpatica es que hace unos esfuerzos y  si a veces puede no dar resultados!?  Fatima, yo soy un simple...
..........................................................................................................................................................................
Fatima renacio primero en Algeria, de modo virtual... Despues de una grande equivocacion de informaciones, ella dejo los sueños...Encontro un rumano..!
 Me pregunto por que habia elejido un tal continente que seguro no era al alcanze de ella en conocerlo! Fatima es inteligente y accepta la idea que no viene de un mundo cualquiera Sino de uno lleno de mitos y fantasia, de brujas y ...
...................................................................................................................................................................!
 No quiero llamar la atencion sobre que pudiera ser Fatima, por que el mundo, aunque sea pequeño, a que yo me estoy dirigiendo, amistades y etc, van a pensar que es el amor que me pone loco para  escribir...No...El amor existe si ...es grande si...pero quiero darle valor a esa muchacha que ella lo tiene de verdad
1. Fatima es una inteligencia nativa que.... jamas en mi vida he encontrado a otras novias! Fatima es una muchacha que tiene una experiencia de vida mas de lo comun, fatima es una fuente de nueva vida!
Ah Fatima...
Un dia vamos a experimentar nuevos sitios de amor...Tu no te das cuenta pero yo si! Si hubieras nacido en un mundo intoxicado de cultura, con tu cariño natural y con tu inyteligencia hubieras sido mas de que estas ahora! Pero gracias a Dios, te quedaras para siempre una mujer que vales la pena!
Todas las mujeres son valiosas, tu eres una de ellas! He comenzado a amar las mujeres!
Amen!

SFARSIT DE SAPTAMANA IN CARAIBE


E liniste azi. In Sosua nu e multa lume dimineata si un prieten Francois, ma invita la o cafea!
Francois imi povesteste viata lui, aici, de 16 ani! Greutatile prin care a trecut si cum si-a schimbat viata! Venise sarac din Franta, impreuna cu sotia si cei doi copii, o fata si un baiat.Acum copii sunt mari, studenti, in Santo Domingo, iar statul francez le plateste scoala in limba franceza, engleza si spaniola!
E multumit cu jobul sau de imobiliare! Castiga bine, in fiecare an vinde case si terenuri si are mai multe site-uri unde face vanzari si inchirieri de masini!  S-a retras intr-un satuc, Sosua Abajo, unde isi traieste viata cu modestie! Adica se simte bine sa nu faca pe bogatul! In general aici lumea doreste sa para ceea ce nu e!
......................................................................................................................................................................
 Ai sa vezi oameni camuflati cu geep-uri si case inchiriate doar ca sa-si sechestreze clientii si sa-i faca sa creada ca sunt oameni bogati, care nu au nevoie de banii lor!
Realitatea e ca oamenii bogati sunt mai periculosi decat "ceilalti"! Adica le plac banii mai mult. Asa e aici si in alte parti la fel!
Dupa o gramada de ani petrecuti intr-o insula, te faci independent de tot ce e in lumea ailalta, din Europa, ori din America Latina! E un fel de egoism ce te tine in viata. Te inconjoara o lume stranie, care nu stie ce e civilizatia! Adica civilizatia noastra dispare din venele noastre de asemenea dupa o anumita perioada si este inlocuita cu alta, dintr-o lume apusa dar care rasare in fiecare zi...o alta sursa de inspiratie... in felul lor de a trai...
Nu stiu cum sa va spun... dar cand cineva din tara ma intreaba ce si cum e aici imi dau seama ca de fapt am trait in Romania si apoi in Europa, o adevarata militarie!
 Totul e simplu in insula, si mai mult, exista un acord mutual de a deveni ca si european odata instalat aici, un complice cu bastinasii cu forma lor ....! De fapt, poate fi unicul fel de a te simti insular si mandru ca ai sansa sa supravietuiesti intr-un loc unde altii nu pot sa o faca!
........................................................................................................................................................................